fredag 21 augusti 2009

Att ta sig tid att vila

Det är viktigt med vila. Jag tror att alla mår bra av en stunds vila varje dag. Man kanske inte nödvändigtvis behöver sova, men iaf att stanna upp ett tag och göra ingenting.

Däremot är det inte lika lätt att verkligen ta sig den tiden, att just vila. Jag är jättedålig på det. Kommer hela tiden på saker som jag måste göra. Men måste jag verkligen göra dom sakerna precis nu. Svar nej.

Särskilt inte som jag är sjukskriven. Jag får ju liksom betalt nu för att jag ska vila och ta hand om mig. Ändå tror jag att jag blivit bättre på att vila nu än vad jag var precis innan jag blev sjukskriven.

Igår kväll fick jag migrän och hade jätteont i huvudet och mådde illa. Inte förrän vid 4 tiden i morse släppte det och jag kunde somna. Så av förklarliga skäl är jag rätt så trött nu. Lillegrabba har jag lämnat hos farmor och farfar en stund.

Och eftersom jag nu är helt ensam så tänker jag faktiskt sova en stund. Eller åtminstone lägga mig i soffan och ta det väääldigt lugnt ett tag.

Har precis varit ute med hundarna, visst e han fin min Rolf.

Roffe som i stamtavlan heter Rottrobis Doe Dazz, är förövrigt pappa till 8 små underverk på Ogebrands Kennel. Klicka HÄR för mer info...

1 kommentar:

  1. Halloj! Självklart får du "låna" bilder, det är ju "våra" barn... Hoppas allt är bra med er å hundarna. Sir Rolf kommer att bo i boden, så han hamnar lite norrut. Visst är han vacker!

    SvaraRadera