tisdag 25 augusti 2009

Jag känner mig som hundra år...

Så frågan är... hur kommer jag då att känna mig då jag verkligen ÄR hundra år.... ? Inte för att jag på riktigt tror att jag kommer att bli så gammal.

Nä, som jag mår just nu så känns det rätt märkligt å tänka tanken på att jag ens ska hinna bli pensionär... och det som jag sååå längtar efter! (men det är en annan historia)

Tog en liten paus. Måste ju förvälla eländet oxå... Tog mig iaf tid, så här på natten, och smörstekte lite kantareller, på med lite havssalt och mmmmmmmmm!!!!!

Va nästan på väg å väcka min käre man för att ge honom en smakbit. Fast jag vet inte hur sugen han skulle vara på svamp den här tiden på dygnet. Och särskilt inte då han redan hunnit somna.

Kanske undrar ni hur jag ens orkat stå här och rensat dessa underbara klimpar i kväll, med tanke på hur fasligt dåligt jag mådde för ett tag sedan..

Men då, mina vänner, ska jag berätta... Medicin är bra grejer alltså!!! Däremot blev jag inte smärtfri tyvärr... nä, det har känts som att jag stått med influensa och feber och fixat...

Och många av er därute vet säkert hur det är att vara tvungen att vara uppe och fixa med en massa fastän man är dyngsjuk! I allra högsta grad ni som har egna kids... för då spelar det ingen roll hur sjuk man är. Barnen har vissa behov som måste tillfredställas. Mat, blöjor, lek och sömn... Så då är det ofta bara att bita ihop och ta fram reservkrafterna... eller ska man kalla det superkrafter... för det är ju egentligen det som det är.

Håller fortfarande i skrivande stund, på med att förvälla svampen... det tar lite tid eftersom det var en hel massa. Hela grytan blev full med svamp! Gud vad vi ska njuta.... Vi har nog världens goaste grannar. Vi får fisk och svamp varje år. Förra året fick vi dessutom en stor bunke med jordgubbar! Underbart!!

Nu måste jag verkligen POÄNGTERA att jag inte menar att vi käkar våra grannar när jag säger att dom är goa! Jag menar så klart att dom rara. Ifall det var nån som trodde nåt annat... jaja....

Börjar känna mig matt i kroppen nu.. Det blir inte många timmars sömn inatt... ska ta medicin och sen hoppa i säng så fort svampen är förvälld!

Plockar ni svamp?

3 kommentarer:

 1. Jag plockade mycket svamp innan jag blev sjuk. Något av de många sakerna man fått försaka...

  Kramis från Renée

  SvaraRadera
 2. Nej men vi har frysen full med murklor på grund av andras slit och släp :)

  SvaraRadera
 3. Hej, läste i gmlt.se bloggen att du ifrågasatt hur man kan leva med smärta. I alla fall tillfälligt. Får jag tipsa om mindfulness? Har du hört om det förut?

  Var rädd om dig.Tankar från T.

  www.suntliv.bloggagratis.se

  SvaraRadera