lördag 22 augusti 2009

Surgubben ska sälja hamburgare idag! Lyyycka till

Vaknade av att Lilleman ramlade ur sängen, är fortfarande i chock!!!

Efter att ha tröstat honom, kollat så han inte slog sig, och sedan försökt få honom att somna om, gav jag upp och klev upp.

Helt sjukt jobbigt när Lillfisen ska sova hos oss. Jag ligger ofta på helspänn för att jag är så rädd att han ska krypa i sängen och sen ramla ner. Har hänt några ggr och man blir så himla rädd. Barn är tåliga som tur är och jag behövde inte ringa sjukvårdsrådgivningen denna gången.

Lillgrabba har däremot sovit bra, antar att han fick både näsdroppar och smärtstillande på akuten, men jag inser att vi måste åka på apoteket idag och uppdatera medicinskåpet. Just nu finns i stort sett allting UTOM just Alvedon och Ipren till barn.

Ett tips! Varva med Alvedon och Ipren under dagen för bästa effekt. Alvedon och Ipren innehåller olika substanser och tar därför inte ut varandra-

Lillis har förövrigt fotbollscup i helgen. Det innebär fotboll, fotboll, fotboll hela dagen i dag och säkert hela dagen i morgon oxå!

Det innebär oxå arbete!!! Som förälder till idrottande barn måste man arbeta på såna här cuper. Grilla och sälja hamburgare, korv, fika, städa, koka kaffe, te osv... Just den delen av ansvaret får ligga på min man då jag inte har så lätt för att stå rakt upp å ner så länge.

Och stackars kunder säger jag bara, han kommer att skrämma iväg varenda kund med det humöret han varit på de senaste dagaran. Surgubbe!

Det är väl för fan inte mitt fel att jag är invalido!! (ursäkta språket, brukar inte svära men jag blir så less)

Jaja, jag håller mig helt enkelt på min kant i dag. Vet inte riktigt hur jag ska lägga upp det här med passning av dom 2 mindre idag... men det löser sig väl. Får väl i värsta fall ta på mig öronproppar och spänna fast dom i syskonvagnen och sen styra utav bara den så dom inte får en chans att kravla sig ur.

Jag efterlyser för övrigt bättre spännanordningar för barnvagnar, alltså RYMNINGSSÄKRA!!!
....fotboja kanske vore nåt... med kedja. Eller löplina.

Jaja whateveeeer! Nu är mitt kaffe kallt, huvudvärken har kommit tillbaka. Lägger mig i soffan och vilar huvudet på Azlans mage.

Sova en stund och sen ta en promenad med Roffe, ENSAM för att få lite lugn och ro.

Gud så inspirerad jag känner mig.

Idag vill jag sparka och slå på EDS monstret!!!!!

Vad vill du?

3 kommentarer:

 1. Hej! Vad kul att du tittade in hos mig. Du är så välkommen!
  Jag ska läsa lite mer på din blogg så jag får veta lite mer om din sjukdom. Visst blir man trött på sin sjukdom ibland samtidigt försöker jag tänka positivt då det går lite lättare då.
  Ha det bra!
  Kram messan

  SvaraRadera
 2. Ja, du. Vad vill jag idag!??? Har inte hunnit tänka så långt... Vi ska få främmande så jag försöker komma på vart jag såg "det där braiga" receptet på kladdkaka!??? Jag tänkte det skulle va kul att prova nån annan variant...
  Jag burkar kalla sambon för "häxan surtant" när han är arg. Då brukar han ibland bli ännu surare å jag retar honom ännu mer åsså slutar det med att han skrattar...
  Hoppas det löser sig för er å att lilleman får slippa ha ont!!
  Kramen, Maria

  SvaraRadera
 3. Vilken fin blogg du har! Att leva med ständig värk gör verkligen livet till en stor stor utmaning, men det gör även att man värdesätter det lilla i vardagen och de små sakerna som händer! Kan tänka mig att du har flera sådana stunder varje dag med dina tre små änglar!

  SvaraRadera