onsdag 28 oktober 2009

Spikmatta = No No No

Just nu kan jag sova precis hur mycket som helst. Flera timmar på dagen, ja, kanske rent av hela dagen.. och ändå är jag trött när kvällen kommer.

Idag sov jag flera timmar. Va ute med Roffe på promenad. Det gjorde såååå ont att gå, trots att jag tog små små försiktiga steg hela vägen. Jag tänkte mig verkligen för. Försökte att inte spänna mig utan slappna av och tänka på hållningen. Men fy sjutton så ont i lederna jag har haft idag.

Var helt slut då jag kom hem. Hade tänkt ta en tur med Azlan oxå, men han fick nöja sig med att springa på tomten och leta godis i gräset.

Gick å la mig i sängen, på spikmattan. Har lånat den av en kompis och testat den flera gånger nu och verkligen gillat den. Det är sååå skönt å ligga på den, jag somnar nästan direkt.

Men inte idag inte. Efter några minuter på spikmattan gjorde det RIKTIGT ont! Taggarna riktigt brände in i huden och det var störtomöjligt att ligga kvar. Inser att spikmattan inte alltid är så bra. La bort den somnade fort. Drömde en helt sjuk dröm, som vanligt. Vaknade 15.30.

Orkade inte laga middag idag. Men mannen hade varit lite förutsägande och köpt med sig lite gräddstuvad pyttipanna. Inte min favorit av helfabrikat, men om man petar bort köttbitarna så går det andra ner. Är inte så för helfabrikat över huvudtaget. Men det är något vi måste ta till med ibland. Det är inte alltid jag orkar förbereda maten så att det är klart då familjen kommer hem, så då behöver vi nåt som 1. mannen kan tillaga och 2. går fort så att våra 2 hungriga små kids får stilla sin hunger. Eftersom klockan ofta är närmare 18 så är det mer en regel än undantag att det är kalabalik här hemma vid den tiden. Skitjobbigt men vad gör man när man måste ha barnen på dagis så enormt mycket.

I övrigt har vi en väldigt bra och nyttig mathållning.. om man bortser från alla kladdkakor..

.. men jag har "hört" att choklad är bra.... på många sätt ;-)

Nä, nu är det dags av ta farväl av denna dagen. Dags att ladda batterierna för morgondagen.

God Natt & Sov så Gott!

1 kommentar:

  1. oj oj oj, det är verkligen något som skulle få mig att koka havregrynsgröt. Jag ryser.... Skulle nog inte klara att smaka ens :)

    Håller med om spikmattan, ibland går det verkligen inte ligga på den, det gör så infernaliskt ont. Men oftast så är det jätteskönt. - sovit på den har jag aldrig gjort. Jag ligger max en halvtimme. Har du samma problem att det är jätteskönt att ligga där men att det gör jätteont att resa sig från den? AJ säger jag bara. Men den smärtan går över snabbt och nacken är faktiskt bättre när man använder den regelbundet. I alla fall för mig.

    kram

    SvaraRadera