måndag 2 november 2009

Först ner och sen upp

När jag vaknade i morse kändes det som en riktigt riktigt dålig dag. Ont i huvudet och såååå trött i kroppen. Jag försökte vara vaken men redan vid 9 var jag totalt utslut. Gick och la mig och sov med mina 2 rottiskillar i sängen. Där låg vi och snarkade i kapp till klockan var 13. Helt sjukt!!!

Tur nog va det regn väder idag så hundarna var rätt nöjda med att endast få lite pinkpauser, sen har vi myst inne.

På eftermiddagen piggade jag på mig lite och det var ju tur eftersom vi fick främmande av goda vänner. Huvudvärken är så gott som borta. Men däremot fick jag betyyydligt mer värk i kroppen. Handlederna som varit så bra nu i flera veckor har börjat värka, den ena fotleden värker och gör ont i vissa lägen.

Bäckenet ska vi nog inte tala om.... det gör så sjukt ont. Har fått öka på min medicin ikväll för jag har så ont att jag inte vet vad jag ska göra av mig själv.

OBS! Jag ökar inte min dos själv utan har kommit fram till en lösning tillsammans med min läkare. Mixtra ALDRIG med era mediciner utan att rådfråga er doktor först!!!

Känner ännu ingen större verkan... tyvärr. Är lite rädd att jag måste försöka somna med denna hemska bäckensmärta... suck!

Jag fick avboka tiden på smärtrehab i morse, dom ringde senare på dagen och ville höra hur jag mådde. Tycker att dom blivit mycket mer ödmjuka på slutet. Det är ju positivt, det är lättare att ta till sig det dom säger om dom säger med med empati istället för med ifrågasättande.

De allra flesta som kommer till smärtrehab har mer eller mindre blivit ifrågasatt under lång tid, vilket gör att man per automatik kommer dit med "taggarna utåt" och i försvarsställning. Trist men sant.

Så att få ett bra bemötande är väldigt viktigt, även om de har en annan åsikt än en själv. Man måste ju kunna prata om det på ett bra sätt.

Lucas har som vanligt vaknat och vill kliva upp. Så mannen är där uppe och försöker få honom att somna om. Kan ju säga att lilleman inte är på sitt bästa humör och ljudkänslig som jag är så myser jag i soffan framför tv:n ett tag.

Ska strax försöka ta mig isäng, det är så lätt att man vänder på dygnet. Och jag är ju sån att jag gillar kvällar... det är så mysigt att sitta uppe själv o se lite tv, blogga lite eller bara surfa runt på alla andras härliga bloggar... egentid...

I morgon ska jag nog ta och boka in en tid för fibromassage, sen ska jag och mannen planera in dels en kortare dagstripp norrut och snusa bäääs och dels boka in en dag på spa... mmm härligt!

Hoppas er dag varit bra trots tråkigt väder!
Stor Kram

1 kommentar:

  1. Självklart kan du komma förbi! Gör det, blir jättetrevligt. Vi ska på öppna på förmiddan men vi är hemma innan 12. Kramis

    SvaraRadera