måndag 21 december 2009

Företagshälsovården

Idag har jag dels varit på smärtrehab, träff med min grupp och senare avstämningsmöte med teamet. Och på det senare var även min arbetsterapeut från hälsocentralen med. Det blev väl inte så mycket sagt egentligen.... så att så mycket klokare blev jag väl inte. Men men... dom måste ju ha sina möten. Efter det så var det i alla fall tid för träffen med min läkare på företagshälsovården.

Det visade sig bli ett bra möte. En mycket sympatisk och förstående läkare. Jag kände mig så positiv och glad när jag gick därifrån. Han ska kalla till ett större möte med min arbetsgivare och personalspecialisten där vi ska gå igenom vilket typ av arbete jag kan tänka mig och vad som finns... och hur vi ska gå vidare. För han tyckte precis som jag att min nuvarande tjänst på min avdelning inte ens var att tänka på att gå tillbaka till.

Jag var dessutom hans 4:e EDS patient, så han var väldigt förstående till mina problem. Sen kan ju inte han skapa nåt nytt jobb rent personligen men han lovade att stötta mig igenom hela den här processen. Och göra allt han kunde för att hjälpa mig.

Han tog även över min sjukskrivning och sjukskrev mig fram till maj nångång, eftersom han menade att min status var som den var, det kommer inte att hända så mycket utan jag behöver ju en omplacering. Och när jobbet dykt upp så måste jag ju göra en arbetsprövning för att se om jag klarar av det.

Så det som händer nu är att jag ska till min ordinarie husläkare den 29 dec och sen väntar jag på en kallelse från företagshälsovården. Ska även ta kontakt med facket.

Nu ska jag formligen HOPPA i säng!

Natti!

2 kommentarer:

  1. Skönt att höra att du fick en bra läkare...

    Det gör det hela såå mycket lättre!!

    Lycka till!! Kramis

    SvaraRadera
  2. skönt du har hitta en som förstår dig! Eller er med EDS ska man nog säga. Håller nu tummarna hårt arbetsgivaren är lika förstående och inte går strikt efter lagar och regler utan ser till människan. Tyvärr gjorde ju inte kommun de utan de följde slavisk rehabkedjan och de fanns ingestans just då att omplacera mig..Men de Luleå kommun i ett nötskal!

    SvaraRadera