måndag 28 december 2009

Läkarbesök


Vårt hus och den gulliga adventsgranen som jag inte fick nån vidare fin bild på, trots att jag försökte...


I morgon har jag in inbokad tid hos min husläkare. Troligtvis sätts den nya medicinen in då och jag ber till de högre makterna att den inte ska göra mig till en Zombie!!! Inte nu när jag äntligen fått känna mig hyfsat pigg ett par dagar!

Men allt är relativt, en vanlig frisk människa skulle nog känna sig sjuk i mina kläder... men inte jag... Och inte nu. Värken har hållit sig mestadels borta, ja jag har ju hållit mig i stillhet och verkligen tagit det lugnt här hemma. Det har varit mycket att göra men kanske har det gett resultat både det att jag kommit mig isäng i tid på kvällarna, att barnen sovit större delen av natten samt att jag faktiskt försökt att planera in dagen. OCH! vi har hållit oss hemma nu kring jul. Inget rejjande hit och dit!

Idag var vi dock in till stan och veckohandlade. Fixade lite grejs på LagerHouse och av det så fick jag rätt så ont i bäckenet, höft och i benen. Har tagit min kvällsmedicin så det kommer säkert snart att kännas bättre.

Snart är det Nyårsafton och iår har vi inte haft orken att planera in nånting. Jag ser inte nån nackdel med att fira ensamma bara familjen i år! Rätt skönt. Laga god mat, mysa hela kvällen, lägga barnen och kanske hinna dricka ett glas skumpa (läs Pommac för min del) åtminstone KRING tolvslaget.

Lucas har en tendens att vakna på kvällen och vara helt hysterisk, han vill nämligen kliva uppmen det vill varken hans mamma eller pappa....

Nu börjar en skräckis på tv, ska kika lite och sen hoppa i säng så jag orkar kliva upp i morgon bitti.

Önskar Er alla ett Riktigt Gott Nytt år om vi inte hörs innan dess!

Puss & Kram

3 kommentarer:

 1. Så mysigt det ser ut!

  Håller tummarna att det går bra för dig i morgon!

  Sv: Tack för dina styrkekramar, behöver det nu känner jag!

  Ja, jag får feber när jag änsrtänger mig, men det är dock inte hög feber, men det räcker för att jag ska vara deckad! & inte orka ett skit rent ut sagt! & det hör ihop med EDS:en, eftersom man anstänger musklerna mer än vanligt av någon anledning. Behöver inte vara en fysisk ansträngning utan att man använt musklerna mera. Då får man inflammation i dom & feber... Man måste vila då som du rådde mig & sen blir det bättre efter ett par dagar i sängen & på soffan..

  Ruttet!! Men så är det...

  Bamsekram till dig!

  SvaraRadera
 2. Ååå, vad glad jag blir att höra att värken håller sig i "schakt"!! (hur nu det stavas???) Lycka till imorgon å jag hoppas som du att den nya medecinen ska ge bra effekt.
  Gott nytt år till er med!!!
  Kramen, Maria

  SvaraRadera
 3. Blev så glad när jag inne på FB läste att du fick nya mediciner!! Håller alla tummar & tår för att de nu ska ge en positiv effekt!!

  Absolut inget fel att firaa bara hemma själv, gjorde vi ifjol. Var hur mysigt, härligt och avslappnat som helst :-D

  Varma kramar!

  SvaraRadera