torsdag 10 december 2009

Nobelpris!!


Man brukar säga att bakom varje framgångsrik man, finns där en kvinna. Vilket är sant, utan tvekan! Men ännu sannare är att bakom varje trygg liten Guldklimp (barn) finns en mamma! En mamma som lägger ner hela sin själ i att fostra, trygga och skapa kärleksfulla förutsättningar för sina barn.

En mamma som så ofta får dubbeljobba med att få vardagen att gå ihop. Som först efter en lång dag på jobbet, kommer hem, lagar middag, läsor läxor, tvättar, stryker, städar, handlar och inte minst ger sina barn kvalitetstid! När väl kvällen och natten närmar sig, stupar hon i säng av ren utmattning, för att få ork att ta sig igenom ännu en ny dag. En dag som hon möter med ett leende på läpparna!

Vi alla Mammor som lyckas med den här bedriften är u n i k a! Utan tvekan är vi värda ett Nobelpris inom ämnet Mammakunskap!

Det är med en stor ära jag tilldelar Dig det här Nobelpriset! Jag beundrar Dig för Din styrka, för Din glöd och för Ditt engagemang! Var s t o l t över Dig själv!

Jag har fått det här Nobelpriset av Duracellmamman. I min tur är det med en stor Ära som jag tilldelar priset till följande mammor:

Elmida

Erika

Reneé

5 kommentarer:

  1. Men vad snopen jag blev! Tack så himla mycket, det värmede verkligen i höstmörkret!!! Kramis på dig

    SvaraRadera
  2. Tycker inte du ska skippa jul korten.Den där bilden säger ju allt kanon söt =) Jul e ju alltid lite kaosartad så varför inte bilderna..god jul

    SvaraRadera
  3. Men det är kul om dom blir tokiga också, blir så personligt då :)

    SvaraRadera