tisdag 8 december 2009

Så här i december

Har inte skrivit på länge nu. Orken har inte funnits och jag har nog inte heller känt att jag haft nånting att skriva om. Har startat datorn några ggr för att komma på mig själv att surfa runt i blindo, eller stirra på tangenterna utan att se ett enda ord som jag skulle kunna skriva.

Inte har jag läst mina favoritbloggar heller. Nä, jag har nog inte gjort mycket vettigt alls.

Vad händer då? Jag har fått en läkartid till företagshälsovården. Läkaren lät väldigt trevlig på telefon så vi får se vartåt det landar...

Har haft kontakt med facket... och jag har fått en kallelse till team möte i slutet på december. Då kordinatorn från vårdcentralen ska vara med. Eftersom det är dom ska "ta över" mitt ärende sen. Känns väldigt bra att få tillbaka min vanliga läkare. Som jag har gått hos nu i ett par år. Slippa berätta allt om och om igen..

Sitter just nu och kämpar för att hålla mig vaken. Släppte ut kissarna för ett tag sedan och bara lilla Princess kom tillbaka. Prince tog sig nog en långpromenad eller upptäcksfärd, men jag vill ju helst ha in honom innan jag hoppar i säng... men vi tänkte tydligen inte lika där... det lutar väl åt en natt i soffan för mig då... vilket känns lite trist då vårt sovrum blev så supermysigt sen vi möblerade om där.

Ibland behöver man inte köpa nytt, bara flytta om lite för att få den där nya, omgjorda och härliga känslan. Nu vill jag bara ha upp den där fina stringhyllan jag fick av kära syster. Det kommer att bli sååå bra.

Hoppas ni haft en fin och mysig andra advent!
Kram och godnatt

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar