måndag 18 januari 2010

Bakslag och roligt projekt!

Fy vilken helg.

Fick ställa in helgens planer och vara hemma. Kroppen är inte på hugget. Ont i nacken som ger huvudvärk. Magen vill inte vara med. Ryggen känns inflammerad, inte för att jag egentligen vet hur det känns men ... ja... typ så.... Det värker lite överallt och det känns som ett riktigt bakslag faktiskt.

Känns lite surt med tanke på att det har känts så bra ett tag nu. Men men.. sånt är livet. Man måste ju försöka rycka upp sig. Och då är det ju alldeles utmärkt att plocka fram Panduro katalogen och bläddra fram och tillbaka.. Det finns såååå mycket som jag skulle vilka pyssla med. Frågade M vad hon ville göra och vi kom fram till att vi kanske skulle köpa skrivböcker, fina papper och tillbehör och dekorera varsin receptbok där vi kan skriva in alla våra favoritrecept. M tycker oxå att det är jätteskoj att baka och laga mat och vill ofta hjälpa till. Nu är hon så pass stor att hon kan baka själv och då passar det ju bra att börja samla egna recept i en alldeles egen receptbok.

Så idag när jag ändå ligger o vilar kroppen så ska jag passa på att googla efter ideér till detta :-)

3 kommentarer:

 1. Tråkigt att du fick ställa in helgen planer :(. Kul ide det där med receptbok. Har själv nått liknande, skriver bara in de recept jag testat och som blev godkända av familjen :)....annars har jag haft recept liggandes lite överallt och till slut vet man inte vilket som var gott, eller vilket man testat ;).

  Kram

  SvaraRadera
 2. Men så tråkigt att du fått ont igen!! :( Men, det verkar ju i alla fall som att det finns hopp om mycket bättre stunder nu när du haft även det. Eller hur!?? ;)
  Låter ju som en finfin idé att pyssla tillsammans. ;)
  Skickar en stor Kram!!
  Maria

  SvaraRadera
 3. Kul projekt! Själv vet jag inte hur många receptsamlingar jag har skapat genom tiderna. Har haft receptböcker sedan jag flyttade hemifrån, men nu är det mer receptpärmar...flera stycken faktiskt ;) Tycker det är skönt att slippa skriva förhand, så jag lagrar recepten på datorn, sedan skriver jag ut dem och sätter in dem i plastfickor i en pärm. Väldigt praktiskt i köket! Har designat egna register och egna pärm-etiketter. Hur kul som helst :)

  SvaraRadera