torsdag 14 januari 2010

Lite tveksam till den nya medicinen

Fick besök av Erika idag, vi surrade om allt mellan himmel och jord. Åt lunch tillsammans och tiden gick otroligt snabbt, som den oftast gör då man har trevligt. Eftermiddagen spenderade jag i sängen. Jag blir så lätt trött så jag sov tills de andra kom hem vid 16.30 tiden, och sen låg jag säkert en timme till innan jag vaknade till så pass att jag tog mig upp ur sängen.

Den nya medicinen är säkert bra men jag blir rätt så trött av den tyvärr.. och jag undrar om inte den konstanta huvudvärken kommer som en biverkning. Drömmer rätt mycket oxå, rätt jobbiga drömmar men inte såna där riktigt hemska mardrömmar.

Ska testa äta medicinen en vecka till och känner jag mig fortfarande så där "zombietrött" trots den låga ingångsdosen så kommer jag att ta ett uppehåll.

Det kan ju vara så att jag helt enkelt blivit bättre för att jag kommit ur ett sk "smärtskov". För jag och mannen pratade om det här idag och då insåg vi ju att det faktiskt började vända redan innan jul. Och hela jul och nyårs helgen så var jag faktiskt mycket piggare än på länge. Jag orkade mer.

Så jag måste erkänna att jag är liiiite tveksam till min nya medicin. För även om den är bra och hjälper till så att värken lindras så är det väldigt jobbigt att alltid vara så trött. Jag känner igen den här tröttheten eftersom jag ätit en liknande medicin förut som gav samma bieffekter.

Det är ju ofta både för och nackdelar med såna där typer av mediciner. Tyvärr och jag vet att jag inte är ensam om att uppleva det så.

Har väldigt ont i käkarna nu och då blir ju huvudvärken inte bättre precis. Så det som lockar nu är nog sängen och kanske förhoppningsvis en god natts sömn.

Hur det än är med allt så ser jag en ljusning och jag hoppas få en omplacering så att jag snart kan testa att återgå till jobbet. Saker och ting har landat och det där med acceptans börjar mer och mer se lite mer greppbart nu.

Tänk positivt!
Kram och Godnatt!

2 kommentarer:

 1. Jadu, det är svårt det där med mediciner. Men jag tror att din egen "magkänsla" är rätt!? Jag upptäckte att min magkänsla sa mig nästan mer än vad läkarna sa... Så gör som du känner, jag menar, du kan ju börja med den igen om det inte skulle funka. Hoppas ni får en fin helg!!
  Vi har min brorson här å han ska sova över så jag ska ta å mysa med honom nu.
  Kramen, Maria

  SvaraRadera
 2. Inte lätt :( mediciner är ju en hel djungel och så alla olika biverklningar till det. Skönt att du ser en ljusning i allt :).

  Kram

  SvaraRadera