måndag 4 januari 2010

Ny medicin

Har idag börjat med min nya medicin och jag är väldigt optimistisk!

Idag har jag tagit det rätt lugnt, kroppen har inte riktigt hängt med och jag har varit rätt så trött idag. Men i det stora hela känns det rätt ok.Vi har nya rutiner med småkillarna och det går över förväntan bra! Kvällsbad, välling, saga och nattning. Jag tror att dom känner sig trygga med att ha varandra så nära när dom ska sova.

Jag önskar att vi hade en filmkamera så vi kunde spara alla minnesvärda stunder och alla goa upptåg som de ställer till med.

Familjen känns mera lugn och harmonisk nu. Och kanske är det för att jag numera har kommit en bit ovanför vattenytan. Även om jag har en dålig dag så håller jag mig fortfarande flytande.
Det är så skönt. Vi behöver det här och jag ser på mannen att han är mindre sliten.

Ikväll är det jag som varit upp med killarna största delen och mannen som suttit i soffan och haft lite egentid. Det gör gott i hjärteroten att kunna göra det här för honom.

Och om jag får ytterligare positiv effekt av den nya medicinen så kan det väl bara gå åt ett håll och det är framåt, eller hur?


Just nu håller jag på att sticka svarta benvärmare till Michan i Raggi.

9 kommentarer:

 1. Vad roligt att det äntligen börjar vända för dig!

  SvaraRadera
 2. Hoppas, hoppas, hoppas att medicinen fungerar! Den medicinen jag har nu har ju fått mig över vattenytan oxå å det är så skönt att äntligen få vara med igen. Inget roligt att må så jävla dåligt... Jag mår alltid så illa när jag har värk å det är så himla jobbigt. Kul att du stickar. Jag stickar lila raggisar nu, så snygga! Kramis!

  SvaraRadera
 3. Jaaaa!!! Det är ju helt underbart!! Blir såååå glad för din å er skull!!!
  Kramen, Maria

  SvaraRadera
 4. Vad glad jag blir för din skull att allt verkar gå åt det bättre hållet nu! Det behöver både du och din familj! Blir ju som tungt för C att dra hela lasset men jag vet ju att du gör mycket ändå fast du inte riktigt har orkat :)

  Krams

  SvaraRadera
 5. Hoppas hoppas..Håller tummarna för dig att de ska nu fungera! En dag hoppas jag är där med :)

  SvaraRadera
 6. Sv: Skönt att han kom tillbaka till slut! Det är hemskt när dom små liven är borta & man kan inget mer göra än att ropa & ropa & leta lite efter dom. Tarzan har ju en förmåga att smita iväg oxå... Hoppas dock att det ska avta nu när lille Jane finns :D

  Nu vill han knappt vara ute sen dom blev vänner....

  HOPPAS din nya medicin fungerar & håller alla tummar & tår som går!

  Kramis

  SvaraRadera
 7. Hur har det gått Gumman med de nya medicinerna?! Bättre? Sämre?

  Tänker på Dig!!

  Önskar Dig & Din fina familj en trevlig helg!

  Varma kramar!!

  SvaraRadera
 8. Hoppas ni får en start på veckan!

  SvaraRadera
 9. Är allt väl med dig? Det var ett tag sen du skrev på bloggen, men det kanske bara är ett friskhetstecken? Jag hoppas det i varje fall! Kram :)

  SvaraRadera