torsdag 4 februari 2010

Sova skönt

I helgen ska vi åka till en av möbelaffärerna här i stan. Ska kolla på sängar. Sover så illa i den vi har nu och jag gör vad som helst nu för att få sova. Som det är nu så är det helt omöjligt att sova en natt i sängen utan att ta rejält med smärtstillande innan.

Såg att de hade kampanj på EM på en säng så vi ska kolla in den lite närmare. Har sett en rätt najs skinnsoffa oxå som jag såååååå gärna vill ha.

Med risk att bli lite tjatig. Min nacke är paj, min rygg är trött, lederna värker och jag är trött. Bäckenet "rullar" och känns väldigt instabilt. Det knakar och smäller lite överallt och det känns som att jag har inflammationer lite varstans i kroppen.

Dags för sängen kanske. Sängen, spikmattan i en kvart eller så, lite värme och sova sked. Det borde göra susen!

Eller vad tror ni kära läsare <3

4 kommentarer:

 1. Ligga sked lät väl bra men inte det andra om värk och elände.. Klart ni ska satsa på en ny säng det räddade en del av mina besvär jag hade som att ha ont i ryggen och att vakna typ flera gånger per natt :(... Hoppas det blir bättre för dig min vän
  Kram IIA

  SvaraRadera
 2. Visst har du fått information om att du har rätt att prova madrasser via Landstinget? Och du som har diagnos kan ha turen att även få en madrass av dom som hjälpmedel!!!

  SvaraRadera
 3. Jag hoppas ni hittar en fin och bra säng som funkar både för dig och Chrille. Förlåt att jag inte skrivit några kommentarer, men du vet att jag tänker på dig och läser din blogg iaf.

  Själv har jag vart psykiskt utmattad den senaste veckan, fick en ångestattack å sen allt med lilla C och hennes sjukerier. Men nu vänder d hoppas jag :)

  Hoppas ni har en mysig helg!
  Kramis

  SvaraRadera
 4. Jag tjatar också, men testa att komplettera med fårskinn under dig. Det låter helt koko, men det reglerar temperaturen så att det är perfekt för dig och kanske kan det bidra till en bättre nattsömn...

  SvaraRadera