onsdag 3 mars 2010

Lördag hela veckan

Lucas gillar att äta, han tycker precis som sin mamma att det borde vara Lördag hela veckan :-)

Min kära KusinVitamin kom förbi idag. I famnen hade hon en sån där bedårande vit kartong med röda snören..... ringer det en klocka??? Japp, gofika från kondis! Mums!

Så jag kokade te och sen satt vi där i soffan och surrade och njöt av världens goaste morotskaka med den underbaraste tjockaste glasyren.

Sen googlade vi på Google Maps och hittade igen vårt hus, garage och tomt via satelitbilder, hur coolt som helst!!! Så då började vi leta reda på allt möjligt, rätt häftigt att se allting uppifrån sådär. :-)

Vi hade mysigt iaf, synd bara att tiden gick så fort. När hon åkt så la jag mig i sängen och somnade Bums! (Ja det gick fort med tanke på den superkåta hunden som satt i hallen och pep, suck!)

Ibland är livet underbart!

3 kommentarer:

 1. Hello!!! Vilken mysig bild! Säger ju allt alltså! kan meddela att jag har kört kemisk kastrering på min hund och det funkar! Numera har jag en lugn och fin hund som inte piper ett skit, hur skönt som helst!

  Lilla Emmy har mkt ont i sin kropp redan. Tycker att det är tidigt eller? Jag minns inte att jag själv hade ont förutom att jag vrickade fötterna hela tiden. Hon har jätteont, oftast när hon ska somna. Ibland vaknar hon på natten och gråter sådan värk har hon. Tycker det räcker med mig, jag tar gärna hennes värk oxå! Tur att hon är så tuff som hon är annars hade jag nog varit ett vrak...

  Hoppas du får ordning på livet. Mår själen bra så mår kroppen bra eller hur är det dom lärda säger? men faktum är att det stämmer fast vi blir ju inte bra, vi blir bättre. Det blir nog bättre framåt våren tänker optimisten Renée ;-)
  Kramis på dig!

  SvaraRadera
 2. hej vännen !!! vilken underbar bild !!! kan få en att glömma värk o trubbel för en stund !!! kramis på dig sköt om dig // er Mia o Zorro

  SvaraRadera