torsdag 15 april 2010

Gomorron o Välkommen till en ny alldeles undebar dag!

Min lillgrabba innan han åkte till dagis för en liten stund sedan! Båda killarna var på toppenhumör och morgonsysslorna gick som en dans!
Själv har jag sovit som en gud efter lite extra smärtis igår, så idag mår jag sååååå mycket bättre! Jag var helt säker på att jag skulle vara helt liggande idag eftersom jag hade såå ont igårkväll. Trodde aldrig att jag skulle somna, men efter att ha surfat runt en liten stund så vaknade Isaac (lillgrabba) och ville sova med oss så då släckte jag ner och vi somnade allihopa bums!
Har lovat bröderna brothers att dom ska få varsitt par solglasögon idag, så jag hoppas att vi hittar nåt idag. Man vill ju inte göra dom besvikna lixom..
Lillisen väntar på sina skor som vi beställde på Stadiums onlineshop. Dom hade ett ganska bra erbjudande om man handlade på webben. 2 par skor för priset av ett, alltså 199:- . Gick precis in på Stadium och dom verkar ha tagit bort erbjudandet nu...
Nu vill min voffe ha sin frulle!
Tjingeling!!!

2 kommentarer:

 1. Men, så bra att du fick sova till slut!! ;) Å, det erbjudandet var ju hur bra som helst.
  Hoppas dagen varit bra å helgens planer låter ju inte helt fel dom heller!! ;)
  Kramen, Maria

  SvaraRadera
 2. Så skönt att du fick en bra dag idag trots gårdagen! Mn det är värt att ta lite x-tra tab när du får.
  Dom brukar säga till mig att det är bättre att ta en tablett & slippa ha ont än att gå å ha ont.
  Så dom som säger att dom har ont.
  Då säger jag ta en tablett för det.
  Så får man till svar att, nej gillar inte att ta tabletter.
  Då säger jag skyll dig själv! Först klaga över att man har ont sen inte vilja ta en tablett för att man inte gillar det..? Förstår inte varför dom klagar då?!
  Sen kan jag känna mig som en knarkare! Men hoppas att dom intet tänker så! :S

  Det är jobbigt att man inte kan ta långa promenader, det är svårt men försök att tänka att du gick en bit, bättre än inget alls. Men sen menar jag inte att det inte är skit! För det tycker jag med.
  Idag gick jag till brevlådan för att posta ett brev, det är 100-150 m, sen tillbaka. Men det är egentligen mer än vad jag klarar av nu utan kryckor. SJUKT!!! Men snart är det över hoppas jag..

  Hoppas ni får en lika fin dag imorgon att njuta av!
  Kramis

  SvaraRadera