fredag 23 april 2010

stress

Stressad är det MINSTA man kan säga att jag är nu. Nästa lördag är det 1 maj. Mmm kul. Jättekul för oss. Vi ska både hinna flytta och städa ut huset. Hur nu den ekvationen går ihop, det har jag ingen som helst aning om.

Jag förbannar min kropp som inte orkar ta tag i det här. Sitter och funderar på om jag ska bita ihop, sluta känna efter och bara köra på - järnet! Det är ju liksom huuuur mkt som helst som ska städas, torkas och putsas. Man vill ju liksom inte lämna ifrån sig ett hus som är full av smuts (läs:skit)!! Jag är ju lite pedantisk och ser smuts och damm överallt...

Men nu är det ju så att jag har världens bästa vänner som uttryckligen sagt att vi MÅSTE säga till om vi behöver hjälp.

Är det inte underbart?

Tog en promenad med Roffe igår, och nu sitter jag här med muskelvärk i hela kroppen... fast ofta på morgonen känns det så här och så under dagen kan det släppa lite. Hoppas det gör det idag, så jag hinner göra nånting här hemma.

Om jag orkar det vill säga.

U never know!

3 kommentarer:

 1. NU LYSSNAR DU PÅ MIG: DU FÅR INTE KÖRA PÅ FÖR FULLT, BASTA!!! Om du ska överleva så tar du tillfället att be alla dina snälla kompisar. Dom hjälper ju diog bara du frågar! Bjud dom på något smaskigt i matväg så städar de i ett nafs och din kropp får vila!
  Många kramar från mig..

  SvaraRadera
 2. Jadu, jag förstår att det måste vara otroligt stressande att inte kunna göra allt du vill. Men, NI MÅSTE BE OM HJÄLP!!! Du får inte köra på med följden att du inte kan göra nåt sen. För du vet ju inte egentligen hur du skulle reagera, eller hur!??
  Säger detta i all välmening. Blir lite "rädd" å dina vägnar för jag känner igen mig själv när jag hade ont. Ibland så ville jag bara köra på men vem tackar dig för att du kör slut på dig!?? Nä, då är det bättre att ni ber om hjälp, speciellt när era vänner erbjudit sig.
  Önskar er en trevlig stressfri helg!
  Kramen, Maria

  SvaraRadera
 3. Snälla gulle du: RING!
  Vi är faktiskt i faggorna nästa helg. Och har mycket att återgälda er efter allt ni gjort för oss!

  SvaraRadera