onsdag 14 april 2010

Varannan dags principen

Det har blivit alldeles för lite vila för mig nu ett par dagar. Igår fick jag ett smärtgenombrott, som när jag fick åka inakut, fast inte lika mycket.. men jag får helt enkelt ta det som en väckarklocka. Återigen har jag gett mig själv för lite vila.

Jag måste lära mig varannandags principen, att vila minst en dag mellan varje "intensiv" dag. Fick ta lite extra smärtis, så sent igår kväll började den värsta smärtan ge med sig... det är lite som muskelkramp, eller mjölksyra som gör jätteont...

Har en läkartid nästa vecka, ska träffa en ny doktor. Sköterskan sa att han var jättebra så jag hoppas att jag får samma intryck. Det viktiga är ju att man känner ett förtroende, att man blir trodd och tagen på allvar.

Nu ska jag försöka mig på att ta en promenad med Roffe, så jag får lite blodcirkulation i kroppen. Solen värmer nog även idag, men jag måste nog hoppa in i duschen först. Under tiden får Roffe äta sin frukost!

Vad ska Ni göra idag?

2 kommentarer:

 1. Ta det bara lugnt med dina promenader! Vet att när solen skiner och våren är på väg så blir man så lycklig så man lätt kan göra lite för mycket i ren glädje! Jag ska inte göra något idag tror jag... Jo laga mat naturligtvis men jag har nästan aldrig något inplanerat. Jag blir alldeles för stressad om jag ska göra en massa. Nu har jag lärt mig att leva livet i slowmotion och det går jättebra, kroppen mår bättre och själen får lugn och ro.
  Förstår det där du skrev om att du mådde så dåligt när du var ensam med dina barn. Blir man minsta lilla stressad så gör man av med den lilla energin man har. Kroppen går på sparlåga och då orkar den inte hålla ihop om man säger så. När jag har gjort för mycket så blir mina muskler alldeles försvagade så jag liksom faller ihop. Min rygg har en S-form och det blir extra tydligt då.

  Nu babblar jag som vanligt;-) Hoppas du får en lugn dag och att värken släppåer (det värsta alltså)

  Många kramar från mig!

  SvaraRadera
 2. Jobbigt är det med sämrtgenombrått!

  Men det är ju vila det hänger på & det är svårt! Speciellt när man har djur, barn & det är sol ute!.. Men det är det enda som gäller.. Jag får också vila 1-3 dagar efter en mycket intesiv dag.. Men det vet jag om, inte kul men inget att stressa upp sig för!

  Mysigt att ni kom ut i solen!

  Underbart med en så snäll Roffe! Det är som mina hundar, kompisarna som har småbarn älskar mina hundar & dom älskar barnen ;)

  Hoppas du får en bra dag imorgon!
  Kramis

  SvaraRadera