tisdag 1 juni 2010

Så sjukt trött jag är

Ligger alldeles utslagen, skulle kanske ha lyssnat på vad min man sa till mig i morse. Att ta det lugnt nu på förmiddagen och INTE vara ute och gå.... Men det är ju så himla trevligt att träffa sina vänner ibland oxå och så mkt roligare att göra saker tillsammans... Det stora problemet är nog att jag aldrig lär mig att lagom är nog. Det blir lätt för mycket av allting.

Tog en promenad med en god vän i morse, superhärligt väder, vi gick en rätt bra runda där Roffe fick springa lös... vilade med en kopp te då vi kom tillbaka och sen cyklade jag hem. Men shot vad ont jag har i benen nu. Så nu har jag bäddat ner mig i sängen och det ska bli så sjukt skönt att få sova ett par timmar.

Har kommit in en period där jag behöver sjukt mkt sömn igen. Det var ett tag sen sist och jag inser att jag faktiskt varit rätt "pigg" de senaste veckorna. För nu är jag vansinnigt trött jämt och får sjukt ont i ryggen och kan inte vara utan korsetten ens ett par timmar. Ett tag tänkte jag tanken att jag nu i sommar skulle försöka trappa ner på smärtisarna och försöka bli av med lite mediciner... är så dödligt less på alla dessa piller som ska sväljas i tid och otid, dom växer i munnen varje gång jag tar dom, vilket är ungefär 4 ggr om dagen.....
Men nu inser jag att det inte finns en chans på världskartan att jag ska kunna vara utan smärtstillande... jag klarar ju knappt "topparna" som kommer innan det är dags för nästa dos.. Tänk dom som kan ta en Ipren och få bra effekt.... fatta så avis jag är!

Det är svårt att göra så mkt åt mina mediciner nu då vi har så små barn hemma som kräver mycket. Även om jag inte behöver ta så mkt ansvar över dom så ska jag ju ändå bo under samma tak och vistas i den höga ljudvolym som vi just nu har här hemma. Bara det kan ju stressa den mest lugnaste av själar.... för shit! vad dom kan skrika och bråka. Nästan så man måste be om ursäkt till grannar för att dom stör....

Fingrarna och ryggen säger ifrån så nu loggar jag ut!

Hasta La Vista Bäääääääjbyyy!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar