tisdag 8 juni 2010

Vemod

Foto: Pia
oredigerad bild

Har sedan några dagar tillbaka kommit in i en period då jag saknar vårt hus nåt enormt mycket. Inte så att jag känner att jag vill "säga upp" våra hyresgäster och flytta hem. Men jag saaaaaknar mitt hus. Lugnet ute på landet, köket... hallen.... den vita lantliga känslan. Kanske är det för att sommaren kommit...


Ibland känner vi att vi kanske kommer att sälja det en dag och köpa nåt inne i stan,
men när vi så åker ut dit och ser vårt fina underbara hus.
Då känner vi verkligen i hjärtat att "nej, vi säljer det aldrig".


Vi trivs jättebra här inne i stan och jag vill inte flytta hem. Jag känner bara saknad just nu. Men det går över. Det vet jag.


3 kommentarer:

 1. Känner igen det där... Jag längtar nåt otroligt efter hus när våren å sommaren kommer MEN vi trivs bra här i vår lägenhet tills vi hittar rätt hus. Tröstar mig med att vi slipper klippa gräsmattan, sköta rabatter osv. Fast allt sånt har ju sin tjusning oxå (kanske mer om man inte har ont nånstans!??).
  Tjusig bild!! ;)
  Kramen, Maria

  SvaraRadera
 2. Inte roligt att känna så, jag vet när jag flyttade från stan och hit till detta samhället så saknade jag stan massor! Jag kunde gråta när jag var i stan och såg huset som vi bodde i... Men om sanningen ska fram så var det så att jag saknade mitt liv som singel. Jag gjorde ett fel val och livet blev hur dumt som helst. Detta val ledde till att jag fick ett barn och det ångrar jag ju inte men resten... Numera trivs jag jättebra här. Inte långt till skogen och sen känner jag alla så det blir sällan långtråkigt!
  Hoppas du mår bättre snart...

  SvaraRadera
 3. Förstår hur ni känner gällande ert hus. Jag har ju sålt mitt ganska nyligen och de nya ägarna ska ta över huset den 8 juli. Det känns faktiskt väldigt bra, men sen har vi inte flyttat än heller. Det jag tror vi kommer sakna mest är just friheten att sitta på altanen under sommartid, men men..... vi har en balkong i vår nya lgh och det är utsikt över en sjö som heter Ramnasjön i Borås.

  Kraaaaaaaaaam

  SvaraRadera