torsdag 7 oktober 2010

svårstucken och dessutom måste jag fasta!

Igårkväll tog ssk och ställde en skål med blåbärskräm, typ den godaste jag någonsin ätit. På brickan hade hon även på fat lagt upp äppelklyftor och lite grönsaker att tugga på. Hon är snäll. Jag fastar, och det är då rakt inte kul när man för en gångs skull känner hunger...... Jag har ju knappt fått i mig nånting på e här 4´½ veckorna.

Jag skriver lite märkligt och jag ser att olika tecken som inte ska vara där, kommer med. Och det är ju inte meningen, så jag skyller allt på medicinerna.

Snart är det duschen inför narkosen. Jag SKA ha mina egna kläder idag. Punkt!!! Bara för den där elaka bakterien så måste sängen renbäddas varje dag och jag måste ha rena kläder, helst landstingets. Men jag vill ha mina pumabrallers och ett linne och hood. Gärna min keps oxå ha ha! Jaja vi får se hur det blir med den saken.

Igår fick jag en rolig sak från min kusin A-K.  En lypsyl som smakar eller jag menar luktar cocacola. Cooolt. Sen älskade Linda förbi men en med massa fint! vilka fina vänner vi har omkring oss. Jag fick en vaniljlatte från Kahls och en skydds ängel som jag redan nu vet var den ska hänga.

Senare på kvällen kom mannen upp och även S som hade med sig c-h-o-k-l-a-d-b-o-m-b-e-r!!!! Alltså hajjar ni hur gott det ÄR!!! 

Jag får inte kliva upp på grund av att jag så lätt tappar balansen och faller. Så nu ringer jag på klockan!

 
Vi höres efter narkosen!

/visst e den fin, fick den av Linda.

UPPDATERING: jag får inte ha mina egna puma brallers.... tusingen oxå!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar