torsdag 7 oktober 2010

Vaknat ur narkosen

Jag sov tydligen huuuuuuuur länge som helst, helt sjukt. Men jag känner mig fortfarande trött och slut. MR röntgen visade ingenting, konstigt. Jag trodde  att det skulle ta rätt så lång tid att gå igenom.

Så nu är det ju KADen som är problemet, tack vare den så har jag egensal och egen toa, på grund av ESBL bakterien som jag lyckats få via katetern. Skönt tänker många men för mig blev det helt uoppånervänt, Jag har legat på ortopeden i 4 veckor och haft samma personal, som jag lärt känna och känner  mig trygg med.

KAOS kan man sammanfatta det hela med, För mig blev det så, Att ligga med så mycket smärta så otroligt länge ger ångest. Så istället för att smärtlindra mig mig, (jag har ju mina egna mediciner, rätt mkt) så ger dom mig lugnande. Vart går det ihop?

När jag gjorde MR röntgen så sa läkarna att den´PÅ GRUND AV MINA SMÄRTOR skulle sövas under tiden....

Dom talar emot sig själva hela tiden. Vi har gett dom ett nr till en doktor i Nässjö, men fick inget gehör. Min man kallar det  "revirpinkeri" jag vet inte Ni kallar det....

Så nu tar vi själva tag i det hela. Vad har vi för val. Har jag tur skrivs jag ut i morgon redan eller så väntar vi tills på måndag och ser hur kisseriet fungerar...

Vänta tills i morgon och hoppas att jag inte har så ont i natt!

Puss

4 kommentarer:

 1. Jag blir verkligen superduperförbannad när jag läser allt du skriver senaste tiden!!! Vad är det för sätt dom håller på med!!?????? Lära dig leva med smärtan!!??? Har dom haft ont själva nån gång!??? Vet dom vad dom pratar om!??? NÄ, jag är faktiskt skeptisk till just ortopeden efter mitt diskbråck. Smärtlindringen dom gav mig var tradolan å stesolid + alvedon och orudis. MEN Tradolan hjälper ju inte mot nervsmärta!!!! så varför ger man det till alla!???? Nä, Gabapentin som jag fick tips om av en bloggvän är det enda rätta mot just nervsmärta. Varför vet inte ortopeden det!????? Smärtmottagningen visste, varför inte ortopeden!????
  Nä, jag ska inte tråka ut dig med min historia. Blir så less när jag hör att ni ska måsta fixa hjälp själva när dom skulle kunna rådfråga nån. Håller med din man i det fallet!!!
  Önskar av hela mitt hjärta att det kommer ordna sig för dig å er!!!!
  StorKramen, Maria

  SvaraRadera
 2. Malin Strömqvist7 oktober 2010 22:36

  Älskade vän.Tänker på dig hela tiden. Det ska du veta. Jag har tänk komma upp och hälsa på dig flera gånger, men när jag vaknat har jag inte orkat. Men det är tur att du vet varför.

  Kramar till dig fån Malin

  SvaraRadera
 3. Det låter som om det är jättejobbigt. Hoppas verkligen du snart få må bättre och att du kan få rätt medicin.

  Till Bokmalen: Smärtmottagningen är ju specialiserade på smärta, medans ortopeden inte är det tyvärr. Det är också alldeles för inom vården som har en bred kunskap om smärta för det är så komplext.

  Kram Stina

  SvaraRadera
 4. Ta kontakt med Nässjö själv! Skit i sjukhuset! Jävlar i havet vad dumma de är!

  SvaraRadera