måndag 21 november 2011

En vanlig tråkmåndag

Hej Kära Ni,

Inte heller idag har jag blivit någe klokare om varför jag mår som jag mår. Kan det tänkas vara något i stil med kronisk pancreatit?

Fick prata med en läkare från medicinkliniken idag, han ställde lite frågor, mest om tarmar och sånt och de verkar ha uteslutit tarmsjukdom. Jag har aldrig ens känt att det ska handla om tarmsjukdom. Varför kan de inte bara utreda om den där jäkla pancretiten så jag får det ur världen. Det är liksom inget jag önskar mig som "utöver" EDSen... Någonstans får det väl räcka tycker jag,

Men!! Jag har fortfarande svårt att äta, får ont och mår illa. Och smärtan sitter över pancreas områden och strålar ut u ryggen.

Leverproverna, vissa av värdena är fortfarande för höga, och idag när jag fick se på datorn så hade jag en topp där i fredags då jag mådde så sjuuuuuukt dåligt!! då jag låg och fick morfinspruta efter morfinspruta och nästan ingenting hjälpte. Det kapade bara topparna.

Jaja, i morgon har läkarna "storrond", då de sätter sig ner och går igenom sina patienter lite nogrannare. Jag ska säga att jag vill åka hemm för jag tror inte att de kommer så mkt längre. Tiden får utvisa om jag blir sämre och då får jag väl åka in igen då... känns det som. Jag kan ju inte vara här hur länge som helst. Det är ju jul snart och jag har massor att göra!!! har inte tid att må dåligt.


En annan sak som strulat nu är mina recept på mina mediciner. Men min snälle och duktiga läkare från Nässjö har nu skrivit ut nya recept så nu blir det inget mera strul, han ska nämligen få ta över det här med mina mediciner. Lite krångligt då jag har två läkare som har hand om mig. En här i stan, som liksom föjer min andra läkares ordinationer.

Har suttit länge nu i köket för att känna efter om jag ska äta nåt men ju mer jag tänker på mat destom er illa mår jag.

Inte så bra.....

Jag har sådan hemlängtan, vill hem och mysa med mina barn, det vankas ju peppisbak snart! och jag vill inte svika dom iår igen. Förra året var jag oxå på sjukhus hela hösten och vintern, operationer och pancreatit även då...

Måste iaf visa en bild från farsdag då Isaac och jag bakade brysselkex med blått socker. Isaac gjorde nästan allting själv och de blev sååå goda. Sen gav vi kakorna till farfar.


Kram P


1 kommentar:

  1. Hoppas du fått komma hem!
    Som jag skrev till dej så liknar vi varandra mycket. Men jag får ingen hjälp alls. Skillnad mellan sjukhusen...
    Kram på dej nu! <3

    SvaraRadera