måndag 19 december 2011

Nattuggla

Hej kära ni,

Säkert så ligger ni och sover sött nu.. det borde jag också göra. Var så trött ikväll och somnade i samma sekund som jag stängde av tv:n. Jag och Lucas brukar ligga och titta på Animal Planet, han älskar att titta på krokodiler, grodor och tigrar och andra häftiga djur.

Men så vaknade jag, förmodligen av värmen, det är sååå varmt i sovrummet eftersom jag skruvade upp vårt extra element på max innan jag somnade.... Ända sedan jag skrevs ut från sjukhuset har jag varit trött, matt, extremt frusen samtidigt som jag, om jag då tar på mig varmare kläder, kan börja toksvettas... jag tror att det är något med min bukspottskörtel som är i olag, med tanke på provsvaren och att bukspottskörteln har något med kroppens reglering av temp att göra... tror jag.

Nåväl, snart är det jul! I helgen har vi haft kalas för vår storgrabba som fyller 5 år på julafton! Tänk vad tiden går, inte klokt... Han är så stor nu. Och klok, och duktig. Isaac hade önskat sig en batman tårta så jag beställde svart och gul marsipan för att själv göra en tårta med batman loggan på. Precis som han ville ha den. Men vi väntade och väntade och inget paket kom det måste ha blivit nåt fel då jag klickade på "skicka order". I alla fall så ringde vi Mecka i torsdags, mailade in en batman logga och sa att vi ville ha 2 tårtor med svart marsipan och en loggan med batman. Så i fredags hämtade vi ut tårtorna  och Isaac blev nöjd och glad.. det blev dessvärre inte vår plånbok..... Men vad gör man inte för sina älskade barn.

Jag är så tokglad att jag får ha alla mina tre barn omkring mig jämt! Det blev så otroligt skönt och lugnt i familjen sedan dottern själv bestämde sig för att bo hos oss på heltid.

Barn mår bäst då de får bestämma själv.

Kidsen har varit sjuka precis hela veckan, hög feber och hosta. Isaac ska få åka till dagis i morgon, men Lucas blir hemma. Han har fortfarande feber på nätterna och en jobbig hosta. Så imorgon ska vi läsa sagor, sy klart hans tröja och kanske pyssla med lite..

Lucas är i världens mest roliga ålder just nu, blöjfri på dagarna, glad och sprallig, mysig, frågvis och väldigt noga med att allt ska vara rättvist. Han är som en liten pajas, som alltid har ett tokroligt skratt i bakfickan!!

Nä nu mina vänner, dags att försöka sova igen. Min assistent är sjukskriven just nu och i morgon kommer en vikarie för henne. och vi har massor att göra!

Kramelikram/P

3 kommentarer:

 1. Visst blir livet lite enklare när barnen börjar bli större och man känner en större frihet. Hoppas du får en trevlig jul trots allt som hänt. Många kramar!

  SvaraRadera
 2. Ville bara titta in och önska er en riktigt god jul. Kram!

  SvaraRadera
 3. Hoppas ni haft en fin jul med friska barn. <3

  Kram!!!

  SvaraRadera