måndag 5 december 2011

Snö

Jisses vad jag har varit dålig inatt, vad jag än tog så hjälpte det inte. Det värkte i benhinnorna, i själva armarna och i huden... och för att inte tala om fotlederna. Mannen fick massera mig en stund på fotlederna och under tiden hyrde jag en film på nätet.

Vi skulle se Tidvågen som skulle vara ungefär som The day after tomorrow och Den perfekta stormen... bara det att jag inte riktigt läste allting... den var nämligen gjort på koreanska.... och den var inte bra... vi gick å la oss i stället..

Jag hade så sjukt ont och kunde inte somna så jag låg och surfade på nätet en stund. Samlade ihop en hel bunt med EDSBLOGGAR som ni ser här till höger och kanske om ni scrollar ner lite.

Jag inser att många med EDS har börjat blogga, vilket är jätteroligt, då jag började så var det typ jag och några till, och dom har jag fortfarande kontakt med. Det blir lätt så, när man hittar varandra på nätet, läser varandras bloggar, kommer med råd, peppar... man blir vänner trots att man inte har setts IRL. Ja förutom Renée, henne träffade jag i Nässjö för drygt ett år sedan. Och hon var precis så som jag föreställt mig, rolig, härlig, lättsam och väldigt lik mig själv. Och jag hoppas att vi ses fler gånger!

I natt då jag stängde ner datorn och gick ner för att ta mer smärtmedicin såg jag att det snöade ute. Stora härliga snöflingor... så fint. Och idag är allting vitt ute.

Tog en lite morgonpromenad med Roffe och det var så skönt så jag tänkte ta med mig Therese (min assistent) och rullstolen och sen gå en längre promenad. Och blir jag dålig eller om bäckenet hakar upp sig kan jag sätta mig å åka en stund. Och jag lovar att jag inte ska ta vägen upp till masten. Då lär Therese nog aldrig vilja gå med mig igen, för det är bara uppför... alltså inte så kul att skjutsa nån i rullstol därinte.... :-)

Men nu ska jag sitta en stund och vila i soffan och fortsätta sticka på mina sockar. Gör ett par med låååångt skaft. Ska ge dom till en vän. har precis stickat hälen, det som är det mest klurigaste med strumpor, ibland blir hälarna bra men ibland är det svårt att få det snyggt på båda sidorna. En träningsak antar jag.Ha det gott alla!
Kram P


3 kommentarer:

 1. Ja, visst är det härligt att det blir så mycket ljusare ute när snön kommer! ;)
  Sticka sockar borde jag ta å komma igång med igen. Det var länge sen men jag kommer ihåg att jag gillade det.
  Kramen, Maria

  SvaraRadera
 2. Hej! Visst får du länka till mig :) Jag gör detsamma till dig!

  SvaraRadera
 3. Så fina sockar! Du kan ju jättebra! Själv gör jag lite i taget, då går det relativt bra. Idag har jag bakat och jäklar vad trött jag är nu... Värken i axlarna ska vi inte tala om fast jag får väl skylla mig själv. Ibland är det ju så himla roligt att göra saker eller hur! Jag har tänkt fortsätta ta de där sprutorna som bedövar nerverna, fast jag vill nog ta det lite lugnt, Hejco vill bedöva hela kotpelaren! Två sprutor på var sida om varje kota som gör jävelont, njä kanske inte alla på en gång då dör jag nog!
  Det räcker med två åt gången...

  Du pratade om vantar, jag har mörk-mörkgrå hemma så jag kan börja när som fast du kanske vill ha ljusgrå? Dom blir tjocka som fasen och sen blir de så stora så man kan ha en vante under oxå när det är extra kallt. Hör av dig om hur du vill ha det.
  Många kramar i vintermörkret (det började snöa här oxå just idag!)!

  SvaraRadera