tisdag 26 februari 2013

Tacksam trots allt

Hej Kära Ni,

Idag har kroppen vaknat till liv igen. Igår sov jag precis hela dagen. Har ofta såna dagar efter ett "skov". Har försökt hålla igång kroppen varje dag med yoga, promenader och styrke träning trots att jag haft så ont. Och det är ett måste för annars tappar jag så mkt att det tar jättelång tid att komma tillbaka. Men det är surt. Det är inte så här man vill leva. Ett steg fram och två steg bak.

Samtidigt så är våren här och varje dag är det så fantastiskt skönt att vara ute. Och jag försöker vara så tacksam för allt jag har. För familjen, barnen, för mina insikter jag får av att faktiskt vara sjuk. Hela den här resan med EDS har lärt mig så mycket och fått mig att öppna mina ögon och inse sånt jag aldrig skulle ha insett annars.

Att vi är en del av något mycket större. Att med kärlek kan man åstadkomma allt. Ljuset behövs alltid. Att allt inte är att bara vilja ha ha ha. Att inte vara så bunden till så mycket materiella saker. Visst finns det saker jag vill köpa men det är inte som förut. Mer eftertanke nu.

Yogan har lärt mig att bakom en materialist finns en obalans. En människa som vill shoppa hela tiden har en obalans. Det tror jag stenhårt på. Nej, jag tror inte.. jag VET.

De flesta av oss skulle behöva stanna upp och verkligen va i nuet. Vad är viktigt... egentligen... Inte är det allt materiellt som vi fokuserar så mycket på. Stanna upp och känn lite tacksamhet för det du har och sakna inte det du inte har. Mitt motto.

Ha en bra dag!
Kram P

3 kommentarer:

 1. Jag har helt missat att du börjat blogga igen. Kul! Har saknat dina inlägg.

  Kram kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Kära du, jo jag har börjat skriva igen, saknade det och känner att det är så mycket jag vill få ut. Tycker det är så mycket som handhas helt fel och allt tar sån himla tid och bemötandet som smärtpatienter får är absolut under all kritik. Jättekul att du läser min blogg!! tack för det :-) Kram kram

   Radera
 2. Så bra skrivet,jag har med eds bara kämpa på.Andrea

  SvaraRadera