onsdag 2 april 2014

FitLine, Flushen och ett mycket häftigt resultat!

Hej Kära Du,

Nu är det nära nog ett halvår sedan jag började med Cellnäringen. Och alla pratade om den där flushen som var så häftig, som verkligen var beviset på att man verkligen kände hur snabbt näringen gick ut i cellerna. Men jag kände inte någon flush, jag kände nog ingenting särskilt när jag tog min morgondrink. Tog en extra, eller 2 extra, men ingen flush så långt ögat nådde.

Samtidigt så kände jag ju att det var som alla sa, att även om flushen inte är synlig i huden så jobbar det ändå på, inne i kroppen. Våra kroppar är ju som superdatorer och vet alltid bäst vart hjälpen behövs bäst.
Med det menar jag att näringen förmodligen var så upptagen i början med att jobba djupare i min kropp, och att jag förutsatte och förväntade mig att jag skulle få vissa effekter redan direkt och när det inte hände så blev jag lite besviken.

Effekterna har såklart varit helt fantastiska för mig, på alla sätt och vis. Och jag vet att det finns vissa som blir väldigt provocerade av denna cellnäring. (i stort sett alla motståndare som jag stött på är sådana som inte själv testat, och jag VET att de skulle ändra uppfattning om de gav det iaf 3 månader, men jag vet också att de aldrig skulle riskera att låta sig ha fel)
Men jag ville ju ha den där Flushen!!

Nu har jag insett att talesättet "Var sak har sin tid" inte är så tokigt ändå... Så är det. Var sak - har sin tid. Och när det gått 4 månader så började jag helt plötsligt en dag att känna flushen!! Jiihaa!! det pirrade och stack som små nålar uppe i hårfästet. Otroligt häftigt. Och att man får bevis på att det verklige är som de säger. Att NTC gör att näringen tar sig ut i cellerna på 7-10 minuter. Det är den tiden det tar från det att jag dricker morgondrinken med Activize tills flushen kommer.

Det är nu snart 6 månader sedan jag började. För ca 3 veckor sedan blev jag förkyld. Fick feber och slutligen bihåleinflammation. Har varit riktigt dålig faktiskt. Men samtidigt har jag "bara" varit sjuk. Förut, innan jag började med cellnäringen så klarade jag inte av en sådan här infektion i kroppen, jag fick sådana fruktansvärda eds smärtor i kroppen att jag ibland fick åka in och få extra smärtlindring, och ibland fick jag hjälp av sjuksköterskor som kom hem (via vårdsamordnare och AHS) och gav extra morfinsprutor. Så såg mitt liv ut då. Jag var livrädd för minsta lilla förkylning.

Så även om jag varit väldigt sjuk i 3 veckor, så har jag inte känt av min eds. Och det är ren sanning. Jag trodde inte att det kunde vara så här. Och jag önskar att fler med min sjukdom vågade testa. En del vågar, och de känner skillnad som jag. Men vi är så många med denna sjukdom.

Så våga ge detta en chans!! Maila mig och jag hjälper dig. Även om du inte blir frisk, så kan du bli så mycket piggare och få mer ork. Men nu har jag hållit på så pass länge och sett andras resultat på nära håll och jag förstår inte varför inte alla tar detta. Många vet inte om att det finns, men de som vet och mår dåligt och väljer att inte ens testa....  det har jag svårt att förstå... men de vet ju inte.

Det häftiga är att nu efter bihåleinflammationen så sprider sig flushen i ansiktet. När jag blev sjuk så fick jag åka in till akuten då jag en kväll fick extrem huvudvärk, det visade sig då vara bihåleinflammation men bara på höger sida ansiktet. Fick göra en Röntgen på ansiktet/huvud och där såg de att jag hade svullnad i höger kind, ut mot höger öra och högt uppe i pannan var det väldigt svullet. Fick tyvärr äta penicillin. Vill inte ta det men man måste välja sina strider. Så jag tog det.
Och det började hända saker redan efter några dagar.

När jag tog morgondrinken så började jag känna att flushen spred sig till exakt de ställen som läkaren pekade ut att han sett rejäla svullnader på röntgen! Är inte det bara så otroligt häftigt! Jag vet inte om jag någonsin kommer att sluta förvånas över vilka fantastiska produkter detta är. Och jag tror att detta är min väg tillbaka till ett socialt liv igen.

Om jag kan, så kan du....

Kram <3 p="">

5 kommentarer:

 1. Bra skrivet!! Jag väntar också på den där flushen!

  SvaraRadera
 2. Flushen beror på en överdosering av niacin (vitamin b3)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Anonym, Tyvärr har du fel i det du skriver, du skriver inte om du själv använt FitLine. Flushen är en hälsoeffekt och det är ngt bra. Man vill ha flushen för det ökar syreupptagningsförmågan. Elitidrottare som använder FitLine tar alltid Activize innan träning eller tävling just för att de vill åt flushen och de vill gärna träna med pågående flush. Det är ingen allergisk reaktion, ingen överdosering och inget farligt. En del kan tycka att det känns obehagligt med flush men det beror oftast på att de blir lite rädda för att de inte fått tillräcklig med information om vad det är som händer i kroppen. Det går inte att överdosera Fitlines produkter för att dessa är vattenlösliga och oavsett hur mkt du tar så kommer du aldrig att komma upp i de toxiska nivåerna på niacin i kroppen. RDI är 19 mg, RDI betyder stort sett "minsta dos för överlevnad" och är en väldigt låg dos. Optimalt dagligt intag av niacin är 30-100 mg och toxisk dos är >2000 mg, vilket är en extremt hög dos. Från Activize får du ca 51 mg men och eftersom den är vattenlöslig så lagras inte överskott i kroppen utan vi kissar ut det som kroppen inte tillgodoser sig. Vilket alltså innebär att Flushen INTE är en överdosering av Niacin. Vitamin B3, alltså Niacin har en kärlvidgande och utrensande effekt och det som händer är att de minsta blodkärlen vidgar sig så att blodcirkulationen i hela kroppen ökar. Närings och syretransporten ökar generellt. Vi kan se hur huden blir mer eller mindre röd och ibland flammig. Det kan klia och sticka i huden en stund men det är övergående och inget farligt. Ska absolut inte förväxlas med en allergisk reaktion. Det är en helt naturlig effekt av niacinet och det går över på 20-30 min. Om man inte får någon flush kan det bero på att man ätit för nära inpå och magsäcken är full eller att ens egna receptorer i huden är upptagna med andra näringsämnen. Jag hoppas att du "Anonym" läser detta och förstår att det inte är som du tror. Men jag är glad och tacksam över att du kommenterade för detta måste förklaras och bättre att man frågar en gång än att hålla det inne och gå och ha fel kunskaper. Önskar dig en fortsatt fin dag! Återkom gärna om du har frågor.

   Radera
 3. Blir dyrt om man är förtidspensionär 900 per månad maj mitchel ramens Linköping

  SvaraRadera