söndag 18 maj 2014

Är Fitline en bluff och ett pyramidspel?

En bild från förra sommaren, då vi höll på att bygga altanen. Och jag var i så mkt sämre skick än jag är nu. Tänker tillbaka på så mycket som hänt under detta år. Saker jag inte ens vågat drömma om. 
Tänker på hur otroligt tacksam jag är. 
Tack Ann för att du introducerade mig i FitLine världen... 


Hej Kära du,

Jag kan fortfarande knappt förstå att jag kommit så här långt på bara 6 månader. Om nån sagt till mig  att "om ett halvår kommer du må så bra att du kan gå ner i sjukskrivning och starta eget företag" så hade jag skrattat dom rakt i ansiktet. Och här står jag nu. 6 månader senare med en inkomst från PM, med en helt ny livskvalité och på väg att starta eget företag.

Jag får fortfarande nypa mig i armen för att inte tro att det bara är en dröm.  Det är ingen dröm. Det är sant.

De resultat som jag har fått av Fitline på den här relativa korta tiden är för mig helt fantastiska. För ett år sedan trodde jag inte att det fanns något som dessa unika produkter. Och ändå är det inga mirakelmedel. Det varken botar eller lindrar. Det är bara ett av de verktygen som kroppen saknat för att kunna självläka.

Vår kropp ÄR självläkande.

En del som ännu inte testat Fitline tror att det är en bluff. Men det är ingen bluff. Det är sant. En kvinna inom PM sa "det finns bara en negativ sak med FitLine, det är att folk tror inte att det är sant" och det är verkligen så. Det är den enda nackdelen med produkterna.

Men det finns en nackdel till. Och det är att det är så många människor som lider varje dag. Som inte känner att de har någon livskvalité, som känner att de inte orkar leva det liv som de vill leva. Människor som har drömmar och mål, men som är för rädda eller för nedtryckta av vårt samhälle för att våga stå på sig och varje dag leva för att nå dessa mål.

Man pratar idag om det nya medvetandet. Att vi förändras. Vi är på väg att mer och mer börja leva från våra hjärtan. Med kärlek och tacksamhet. Och jag tror att bolaget PM international är en del av den nya tiden, det nya medvetandet. Ett bolag som ger alla människor en bättre hälsa, och en chans att själva avgöra hur mkt eller hur lite pengar de vill tjäna. Hur långt de vill komma. En chans att nå sina drömmar och mål och samtidigt hjälpa människor till en bättre hälsa. Allt på lika villkor.

Jag har aldrig kommit i kontakt med ordet "Pyramidspel" så många gånger som jag gjort det senaste halvåret. Sedan jag började jobba med PM. Det går så mkt rykten. Självklart från människor som inte vet vad de pratar om. Och det jag märker är att de flesta inte ens vet vad ett pyramidspel är.

PM Sweden finns registrerat i Direkthandelsföreningen. Det är inget pyramidspel.
Klicka HÄR så kommer du direkt till PM Swedens sida på direkthandelsföreningens sida. 

Vad är då ett Pyramidspel? Klicka HÄR så får du läsa om vad som utgör ett Pyramidspel.

Kortfattat så när det gäller pyramidspel så sitter det oftast 1 person på toppen och håvar in mesta delen av alla pengar. Man måste ofta gå in med en viss summa pengar i insats. Man lockas ofta att köpa in ett stort lager med svårsålda  produkter och syftet är oftast inte att sälja en produkt utan att värva deltagare som var och en får satsa en summa pengar. Pyramidspel dyker oftast upp en kort tid, de tjänar pengar och sen försvinner dom. Och de som satsat pengar står sen med förlusten.

PM International är ett av världens största bolag inom hälsa och skönhet. De finns i 44 länder, och omsätter över 250 milj dollar per år. De har inga skulder i bolaget och 2013 blev de årets gasell företag i Sverige.

Kriterierna för att bli ett Gasellföretag är extremt hårda. Mindre än 1 % av Sveriges aktiebolag klarar kraven för att utses till gasellföretag. Som ni förstår finns det ingen chans i världen för ett pyramidspel att bli ett gasellföretag. Och de som är kunniga inom affärsvärlden förstår det fina i att bli utsedd till ett gasellföretag.

Klicka HÄR för att läsa mer om gasellföretag.

Så slutligen, FitLine är varken en bluff eller ett pyramidspel. Men om det är någon som fortfarande är fundersam och har frågor så ställ dem gärna till mig så ska jag göra mitt allra bästa att svara på dessa.

Önskar er en fortsatt fin dag. Själv ska jag ta mig lite Restorate och Activize. Och läsa på om Livsstilsprogrammet.

Kram P

Framöver kommer inlägg om 
* Niacin, vitamin B3 och Flush
* Metabolt syndrom
* Näringsbristen som man inte pratar om och människors ohälsa idag. 
* Fitline & Träning
* Fitline och smärta
* Att vara rädd att förlora sin identitet som sjuk. 

9 kommentarer:

 1. Svar
  1. Tack älskade vän. Tack för att du vandrat vid min sida under alla dessa år. ♡

   Radera
 2. Jätte bra skrivet!

  SvaraRadera
 3. Det finns 30 dagars öppetköp som bevisar att det är inte en bluff.

  SvaraRadera
 4. Bra skrivet! Jag hoppas det var okej att jag länkade ditt blogginlägg till min fb sida?!

  SvaraRadera
 5. Mycket bra och rIktigt beskrivet, det jag ev kan ha emot sådana jär produkter är att människorna kan bli lätt fanatiska och då blir det inte bra. Hoppas Ni spara alla fallberättelser och arbetar för att evidensen i forskningen ska änras så att människors erfarenheter räknas, så är det inte idag. Det roligaste är att höra mågon som Du berätta hur Du mår bättre och har fått ett annat liv, det kam ingen ta ifrån Dig.

  GRATTIS !

  SvaraRadera
 6. Åh, vad bra skrivet! Nu vet jag vad jag ska svara de som bemöter mig med misstänksamhet.
  Vänligen
  Sylwi

  SvaraRadera
 7. Underbart skrivet! Jag håller precis på och bygger min verksamhet och detta ska jag sticka under näsan på alla skeptiker!
  Kram och fortsatt lycka!
  Pia

  SvaraRadera