torsdag 21 april 2016

Projekt SmärtFRI 2016 med EDSmamman!

ANSÖK!
till
EDSmammans projekt SmärtFRI
-för en friskare, sundare och smärtfri tillvaro!Hej alla mina bloggläsare!

Ett år av väldigt mycket upp och ned i mitt mående! Jag har inte riktigt kunnat fokusera på bloggen, men är oerhört tacksam för att ni är kvar och läser och kommenterar mina inlägg. Att ni delar och sprider min blogg, TACK! 

Det jag kan konstatera är att jag ALDRIG skulle klara mig utan Fitline, utan mina underbara, effektiva produkter. Trots att jag har ont i kroppen så är detta min livlina. Det som gör att jag trots allt orkar. 

Jag har världens roligaste jobb och jag vill jobba med er och hjälpa er. Jag vill ge er hjälp med era kroppar. Jag vet att jag kan och ska hjälpa andra människor och detta är en del i det. Många av er hör av sig och vill ha tips och råd och vill veta hur jag gör. Jag vill nu hjälpa dig som precis som jag, kämpar varje dag, men som inte har hittat ngt som hjälper. Jag vill hjälpa människor som vill ha hjälp, som vill ha min coachning och som sist men inte minst, vill ha förändring. 

Jag kommer att dra igång med ett hälsoprojekt i nu under våren-sommaren 2016. Det riktar sig till dig som har ngn form av sjukdom/obalans i din kropp. Det behöver inte vara EDS, som jag har.  Det kan vara utmattning, reumatiskvärk eller ngn annan form av smärtproblematik. Eller svår trötthet/brist på motivation och depression/ångest. 

Du ansöker till mig för att vara med i projektet. Och jag kommer att kika på din ansökning och se om just jag kan hjälpa dig. Jag kommer kunna hjälpa 20 personer runt om i Sverige.  Du kommer att få personlig coachning via mail, telefon och via en sluten Facebookgrupp som jag kommer starta när vi drar igång. Så klart kan vi också ses, och då är det är det lättast om ni bor i närheten av Umeå eller med omnejd.

Jag är certifierad Reconnective Healing practitioner och kommer att erbjuda denna fantastiska healing, vetenskapligt studerad både praktiskt och i laboratorier, som en hjälp att nå balans. 

Varför ska du då söka dig till mitt projekt?

Jo, därför att jag genom alla dessa år av sjukdom, smärta och många gånger ett stort lidande har samlat på mig stor kunskap om hur det är att ha måttlig till svår smärta, att leva  i det utanförskap som det innebär att vara sjukskriven. Jag vet hur det är att bli misstrodd och felbehandlad, om hur det är när man sitter med sin oro, sin förtvivlan och själv får leta efter svar, efter information och efter någon annan som har det likadant. För hur det än är, så vill man veta att man inte är ensam. Och tro mig, du är inte ensam. 

Jag vet hur det är att leva med starka mediciner, hur det är att ha ett läkemedelsberoende och då pratar jag INTE om något som helst missbruk, utan när man tvingas ta till starka mediciner för att orka överleva, och hur kroppen blir van vid detta. Det innebär att man inte kan bestämma sig själv en vacker dag för att ”nä, nu slutar jag med detta” utan att det då krävs planering, kunskap, stöttning och ett sjujäkla fokus för att i små små steg vänja kroppen vid att doserna blir mindre och mindre. Och en sån planering finns ofta inte i sjukvården, de har varken tillräckligt med kunskap för detta eller resurser. Allt detta vet jag och har även fått bekräftat av opioidspecialister.

Mål och Vision med projekt SmärtFri

Jag har förstås drömmar, visioner och mål med detta projekt. Endel av dessa är att  jag vill kunna se fler resultat på Fitline på andra människor, hur produkterna gör skillnad i kroppar med olika sjukdomar. Hur man faktiskt kan förändra sitt mående enbart med hjälp av näring. Jag vill även visa på att man kan få ett progressivt sjukdomstillstånd att stanna upp, eller till och med vända, som det gjort för mig.

Hur?

Jag kan hjälpa till med kostråd om det behövs, men även rehabiliteringsövningar som yoga, andning och meditation. Jag vill hjälpa dig få en lättare vardag. Vi kommer att göra hälsocheck 1 ggr per vecka, där du skattar ditt mående och vi kommer se din utveckling. Jag kommer att coacha andra människor med samma eller liknande problem som jag själv har. 

Det som förväntas av dig som kommer vara med i projektet är:
  • Ni ska ha någon form av sjukdomstillstånd i kroppen. 
  • Ni vill ha förändring i livet och ni kommer följa min guidning. 
  • Ni är intresserade av alternativ hälsa. 
  • Ni är villiga att satsa minst 6 månader för att se vart detta kan leda just dig. 
  • Ni betalar alla kosttillskott själv som jag rekommenderar
  • Ni använder inte Filtine idag och har inte gjort det tidigare. 
  • Ni går med på att dela med era av era resultat på min blogg under/efter projektet. Och ni kommer även att dela med er under resans gång till alla andra som är med i projektet via vår stängda facebookgrupp, där vi kommer peppa varandra. 

Vill du ha en förändring i livet? Vill du få en starkare, friskare kropp? Vill du prova ngt nytt? Vill du ha personlig coachning av mig? 

För mer information och ansökan vill jag att du mailar mig på: 

märk ditt mail med " ANSÖKAN"

Berätta om dig själv, vart du bor, om ditt mål med att få min coachning. 
Jag förstår att du undrar vad detta kommer att kosta dig? Min coachning  ingår alltid, det enda som kommer kosta är Näringsprodukterna, det går vi igenom när jag läst din ansökan och du är med i projektet. 

Du kan när som helst avbryta projektet. Det är alltså inte ett bindande projekt. 
Det här ska inte genomföras under något som helst tvång utan vi anpassar oss efter just Din hälsa och hur du mår just då. 

Ta denna fantastiska möjlighet, förändra ditt liv & förbättra din hälsa! 

Sista Ansökningsdag Söndagen den 15 Maj !! Skynda in med era ansökningar! VÅGA prova ngt NYTT! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar