torsdag 19 maj 2016

Vi ÄR självläkande ( Fitline & Läkning)

Nu har jag använt FitLines produkter sedan oktober 2013 och jag blir bara mer och mer övertygad om att det här är absolut det mest unika som finns. Det går inte att jämföra med något annat kost eller näringstillskott i hela världen. Det här absolut det häftigaste jag någonsin stött på. Vi är självläkande varelser, inom den kinesiska medicinen menar man att det inte finns något som heter "kroniska" sjukdomar. Allt går att läka, men det krävs mer eller mindre ansträngning. Och läkning kan ske på olika nivåer. Fysiskt, psykiskt, emotionellt och mentalt bl.a. 
Bindväv är en sådan sak som faktiskt, trots att den är genetisk, kan läka... kroppen kan starta läkningsprocesser precis överallt. Och får den rätt verktyg och rätt förhållande och rätt dosering så strävar den alltid efter perfekt balans. Mycket handlar om frekvens, kanske handlar allting om frekvens.. Vi är vibrationer.. alla våra organ tex, vibrerar i olika frekvenser. Men det är väldigt invecklat och inget som jag ens vill påstå att jag kan något om. Men vill man veta mer om det kan man söka upp en kinesiolog eller biopat. 
Jag märker att det sker läkning hos mig hela tiden. Det sker inte över en natt och man måste ha tålamod men en sak är jag säker på . EDS är inte en progressiv diagnos. EDS är ett tillstånd som går att förändra, med vilja och ambition. Men alla är inte där, alla har inte orken att VILJA få en förändring och det är inget påhopp och inget negativt. Det bara är så. Men är man öppen för förändring på alla nivåer så finns det många olika vägar till att starta upp en läkningsprocess på allvar i kroppen. Och ett sätt är att ge kroppen den NÄRING den behöver. Näring är det absolut viktigaste och det första man bör starta med om man vill börja sin resa mot läkning. Och OBS att med läkning så menar jag nödvändigtvis inte att man ska bli helt 100% frisk över en natt. Läkning tar tid och sker gradvis. Man fitline sker en läkning av mage och tarm och där sitter även 80% eller mer av vårt immunförsvar. Börja där och du har kommit en lång bit på vägen. 
Jag är inte 100% frisk trots snart 3 år med de bästa näringsprodukter i världen, men jag har en betydligt bättre hälsa idag än när jag startade med Fitline. Jag har ett mkt bättre liv idag. Jag har mkt mindre smärta idag, även om jag fortfarande går på smärtbehandling dygnet runt. Men EDS är ett komplext tillstånd. Observera att jag inte skriver "sjukdom" utan använder ordet "tillstånd". För mig känns det viktigt att ända även mitt tankesätt. Att sluta hänga på EDS forum dagarna i ända där man till stor del pratar om symtom, och saker som inte har med läkning att göra. Jag vet att det är viktigt att känna att man tillhör någonting, att känna att man inte är ensam. Men jag skulle vilja råda alla att använda dessa forum med förnuft och inte fastna där. Själv fastnade jag där när jag först fick min diagnos och för mig innebar det en snabb utförsbacke, aldrig har jag varit så fokuserad på smärta, symtom och mediciner... att jag själv kunde påverka min kropp och min kropps läkningsförmåga fanns inte i min värld. 
Men när jag insåg detta så skrev jag ett inlägg om det, och aldrig har jag blivit så påhoppad på nätet, trots att jag inte försökte sälja något, inte försökte överföra något på någon annan, men en del blev så vansinnigt provocerade över att jag skrev ett inlägg om min läkning. Och att min läkning kom av att jag använde något annat än medicner. Att jag använde ett holistiskt koncept.. det var liksom inte "acceptabelt" och de som var nyfikna och faktiskt ville veta mer, blev skrämda till tystnad av de mer aggressiva personerna.. de som ville vara kvar i sin smärta, sitt negativa tankemönster.. 
Jag tror på läkning. Läkning innebär att man blir bättre... det innebär inte att man kanske blir som "alla andra", hur man nu är då? men ni förstår vad jag menar. För mig innebär läkning att det hela tiden blir lite bättre. Ibland tar jag nåt steg tillbaka men när jag är tillbaka på banan igen så hoppar jag kanske 3 steg fram istället. 
Läkning för mig är att känna att jag har ett hopp om tillfrisknande, att jag har verktygen att bli bättre. 
Snart kommer min historia som ett webbinar. Och jag kommer öppna en ny grupp för EDS mot läkning. Den som vill vara med i den gruppen kan gå in på min FB "EDSmamman"  och lämna ett hjärta eller en rad  i kommentarerna så lägger jag till dig i gruppen.

All kärlek till er! 


Smiley heart

1 kommentar: